Photo by Andrik Langfield on Unsplash

Gode minner i vente!

Ta for eksempel med koret på en innholdsrik, morsom og lærerik reise. Noe til inspirasjon, noe som inviterer til lek, samhold og samarbeid. Eller ta med elevene. Eller klatregruppa. Turgruppa? Konfirmantene? Korpset? Speidergruppa? Menigheten? Eller sykkelgruppa?

Ved å reise bort for får alle noen dager utenom det vanlige! Og hva utløser egentlig opplevelsen av fellesskap? Det som etterpå blir gode minner?

Med NMS’ nettsted godeminnerivente.no forsøker vi å gjøre det enklere å finne unike gjestehus og overnattingssteder spesielt beregnet på turer med mange mennesker.

Hva utløser opplevelsen av fellesskap?

Det er ikke bare det praktiske som skal ordnes når ei gruppe skal reise sammen. Vel så mye handler det om å finne de gode omgivelsene – og det som utløser opplevelsen av fellesskap.

Gode minner i vente er vårt svar. Vi slår et slag for de gode gruppereisene, for livet utendørs – og innendørs, for de dagene som virker så mye lengre og mer innholdsrike enn hverdagene. Og ofte skal det ikke mer til enn en reise til et sted ikke så langt borte.

«Noen har sagt at leir er på vei ut, men forskning viser hvor viktig dette arbeidet er. Det å reise bort og overnatte betyr mye for kristenlivet», sier Seth Ueland Chancy, leirstedsleder i NMS.

Gode minner i vente!