Dele tro, tid ting og talent

Tur....Trosopplæring

Altså, vi skal jo ikke lære deg å reise på tur! Men vi vet at både armer og bein kan være i sving når for eksempel trus-opplæringsturen eller tros-opplæringsturen skal planlegges. Kanskje vi kan hjelpe deg med å formidle mer om tro? Vi er gjerne med og fasiliterer ­turen for deg!

NMSU er Det norske misjonsselskap sin barne- og ungdomsorganisasjon. De jobber for at flere barn og unge skal bli kjent med Jesus. Sammen med menigheter i Den norske kirke jobber de målrettet med å tilby godt materiell og ressurser slik at enda flere kan bli med for å dele tro, tid, ting og talent! Lurer du på hva dette betyr? Sjekk ut NMSU sine sider med informasjon om akkurat dette og bli med!

Det kan være at den turen med hele menigheten, konfirmantene eller lys­våken-gruppen skal planlegges? Her på godeminnerivente.no finner du alle gjestehusene og overnattings­stedene våre på ett brett. Alt tilrettelagt for å skape nye minner, på tur, med hele gruppen. For mye skal jo tilrette­legges. Mange rom, mye mat. Servering – eller egenstell. Og alltid i deilige omgivelser.

Det å dra på tur med ei større gruppe mennesker skal jo ikke handle om alt det vanskelige med det praktiske. Vi ordner det,så kan dere konsentrere dere om å være sammen og bli sveiset sammen. Dere er jo på tur – sammen!

Samle hele gjengen på ett sted. Alt er ordnet, det er bare å ta kontakt.

Dere har gode minner i vente.

Klikk her for å finne ditt sted.