Booking for grupper. Enkelt.

Om

NMS driver og eier en rekke gjestehus og overnattingssteder over store deler av landet. Vi ønsker å gjøre disse gjemte smykkene tilgjengelige for flere.

Mange av disse tradisjonsrike leirstedene har vært i drift i over flere tiår og har blitt pusset opp på ny, til glede for nye brukere. De er unike, fordi de kan tilby både vakre omgivelser, gode forhold for tilreisende, og mange har både storkjøkken og forsamlingssaler. For å oppleve noe annerledes med ei stor gruppe, kan våre steder være akkurat det lille ekstra som gjør turen uforglemmelig.

Hvordan går jeg fram for å booke?

Når du finner ditt sted, sender du forespørsel til det enkelte stedet ved å trykke på den røde knappen. Vertskapet kommer tilbake til deg med tilbud og mer informasjon som gjelder akkurat ditt opplegg. Enkelt og greit.

Bildet er fjernet.
Denne knappen finne du på hvert eneste leirsteds side. Trykk på den for å booke DITT sted. Du har gode minner i vente!

Redaksjonelt ansvarlig

Gode minner i vente er en tjeneste fra NMS Booking, som er underlagt NMS Eiendommer. Har du spørsmål til denne tjeneste (godeminnerivente.no / nmsbooking.no), kan du ta kontakt med Thor Kristian Ringsbu torr@nms.no. Du finner informasjon om våre ansatte her.

Alle bilder er © NMS, med mindre annet er oppgitt.