Ned til innholdet

Gode fasiliteter. Gode omgivelser. Godt selskap.

Overnattingssteder og gjestehus
 • Alværa ligger idyllisk til mellom fjord, skog og fjell
  Sogn og Fjordane
  Alværa

  Alværa er et godt vedlikeholdt samlingssted, bygget i 1982, som ligger som en idyllisk perle mellom fjord, skog og fjell. Dette gir gode muligheter til rekreasjon. Stedet er også godt tilrettelagt for rullestolbrukere, med alt på ett plan.

 • Bademuligheter!
  Vest-Agder
  Fjelltun

  Fjelltun har fått navnet sitt etter omgivelsene – tett på fjellet, på skogen og vannene i vakre Flekkefjord kommune. Her finner både barn og voksne seg godt til rette og skaper gode minner sammen på et tradisjonsrikt sted.

 • Få et nytt perspektiv – på Havglimt
  Aust-Agder
  Havglimt

  Havglimt i den sørlandske skjærgården ligger tett omsluttet av havet på alle kanter, men lunt tilbaketrukket inntil fjellet. Med egen strandlinje og badeplass er stedet velegnet til turer for alle typer grupper og lag, organisasjoner og menigheter – og selvsagt sommerleirer!

 • Tarzan i skogen!
  Rogaland
  Furutangen

  Furutangen ligger idyllisk til ved havet på Randøy i Rogaland. Stedet benyttes til mange typer samlinger og kan leies både helt eller delvis. Vi tilbyr leie både med kjøkkenpersonale og forpleining – eller uten. Friheten til å velge!

 • Friluftsliv på Fjordglimt
  Telemark
  Fjordglimt

  Fjordglimt ligger vakkert til like ved sjøen i Bamble kommune, Telemark. Her kan grupper, organisasjoner, menigheter, lag og kolleger samles for både ferie, kurs og konferanse – og ikke minst sommerleir!

 • Velkommen til "gårds"
  Hedmark
  Camp Sjusjøen

  Kom til "Camp Sjusjøen", et sted utelukkende tilrettelagt for gode opplevelser – ute og inne! Her har vi enestående flott natur og uendelige mengder frisk luft. Gjennom mange års samarbeid med menigheter i Den norske kirke har vi utviklet et flott sted med trosopplæring i naturen og gode fasiliteter både inne og ute. Her er det flere "Hellige rom for alminnelig liv". Camp Sjusjøen på Mesnali står fjellstøtt for en opplevelse med mening!

 • Ei perle ved sjøen
  Møre og Romsdal
  Kjeldsund

  Kjeldsund gjestegård er perlen i den Sunnmørske skjærgården. Her tar vi stolt imot grupper i en enestående beliggenhet og omgivelser. Og tett rundt oss finner du en rekke severdigheter, blant annet Fugleøya Runde, Herøy kystmuseum og Ishavsmuseet i Brandal.

 • Vær 365 dager i året
  Rogaland
  Himmel & Hav

  Langs den lange Solastranden ligger Himmel & Hav, tidligere Strandleiren. Nært by og offentlig kommunikasjon allikevel usjenert og fredelig. Stedet er for tiden langtidsutleid til Ungdom i oppdrag.

 • Utfordre deg selv, til topps i tårnet...
  Trøndelag
  Mjuklia

  Mjuklia i Rennebu, er idyllisk og hjemslig, med vakker natur og enorme turmuligheter. Vi tilbyr gode fasiliteter for kurs, konferanser, helgesamlinger, treningssamlinger og overnatting. Vi skreddersyr meny og aktiviteter for deg. For selskap tilbyr vi både servering – og catering!

 • Stenbekk, idyll ved Vestvannet
  Østfold
  Stenbekk

  Stenbekk ligger ved Vestvannet i Sarpsborg kommune. Her tar vi imot alle typer foreninger, lag, organisasjoner og menigheter til kurs, fellesturer, treningsleirer, konfirmantopplegg – og mange andre arrangement for alle aldersgrupper. Stedet er ideelt for selvhushold.

 • Liv og røre på sommerleir
  Buskerud
  Solsetra

  Solsetra ligger mellom Drammen og Mjøndalen ved idylliske Hagatjern. Stedet er velegnet til både kortere weekendturer for alle typer grupper, på konferanse, treningstur eller blåtur – og for lengre opphold som kurs- og konferanseopphold, konfirmantleirer, sommerleirer m.m.

 • Fisking og fint liv ved vannet
  Troms
  Tømmerneset

  Både barn, unge og voksne kan nyte godt av Tømmernesets tilbud og muligheter. Og bak fasaden skjuler det seg mye spennende. Grupper av tilreisende kan benytte stedet både til klassiske konfirmant-weekends, familieleirer, slektstreff, bryllup og årsdager – og stedet benyttes gjerne til dagsseminarer og ulik kurs- og møtevirksomhet.

 • Lek i vannet
  Vest-Agder
  Åpta

  På Åpta tar vi gjerne i mot grupper, organisasjoner, menigheter og lag som ønsker et deilig sted utenfor hverdagen hvor dere kan samles. Vi tilbyr både kjekke aktiviteter og god mat.