Ned til innholdet

Åpta

På Åpta tar vi gjerne i mot grupper, organisasjoner, menigheter og lag som ønsker et deilig sted utenfor hverdagen hvor dere kan samles. Vi tilbyr både kjekke aktiviteter og god mat.

Gjester ved Åpta kan overnatte både i hytter og leiligheter – og også på vår moderne campingplass. Vi har godt kjøkken som serverer tradisjonsrik og god kost. Gjester kan også velge selvstell.

Vi er gjerne med og planlegger for et godt opphold for di gruppe!

Til lands og til vanns, med kanoer og robåter – og egen båthavn

Badebassenget ble anlagt i 2005 og har oppvarmet ferskvann som holder 25 grader så lenge det er åpent. Bassenget er åpent når kiosken er åpen i høysesongen. Utenom høysesongen kan bassenget bestilles i forbindelse med utleie av Åpta.

Vi har en flott badestrand med lang brygge og egen flytebrygge ute i vannet.

Vi har flere kanoer og noen robåter til leie. Redningsvester medfølger.

På campingplassen har vi også båthavn, hvor det er mulighet for å sjøsette båt.

Aktiviteter

Vi legger vekt på å tilby aktiviteter året rundt, og du kan være med på strandslottkonkurranser, flåtebygging, «Ta sjansen», kanoturer og bålfyring. 

På fredager finnes det også egne ungdomsgrupper på Åpta, samtidig som det også legges til rette for aktiviteter for de aller minste.

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Åpta!