Ned til innholdet

Alværa

Alværa er et godt vedlikeholdt samlingssted, bygget i 1982, som ligger som en idyllisk perle mellom fjord, skog og fjell. Dette gir gode muligheter til rekreasjon. Stedet er også godt tilrettelagt for rullestolbrukere, med alt på ett plan.

Siden stedet ligger mellom E39 og fjorden, er det enkelt og greit å komme seg hit. Bare to timers reise til Bergen og en times reise til Førde og flyplass. Det er gode bussforbindelser til Bergen, Ålesund og Trondheim. Det går dessuten hurtigbåt til og fra Bergen.

Alværa er åpent hele året, men tar kun imot grupper. Stedet er godt egnet – for alle! Både barn, tenåringer, konfirmanter, familier og pensjonister, blåturer og businessreisende, de med utferdstrang og de som liker å sitte inne og se ut på vakker natur. Vi har hatt mange besøkende gjennom årene og har tilrettelagt forskjellige arrangementer for barnehagegrupper, leirskoler, weekender for organisasjoner og menigheter, konfirmantleirer og ulike voksenarrangementer.

Selskapslokale

Vi har også godt egnet lokale for selskap av alle typer – bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær eller annet. Vi serverer opp til 140 personer.

Alværa har 57 sengeplasser fordelt på 13 rom av ulike størrelser.

Hytter

Uavhengig av driften på leirstedet, har vi også to hytter til leie. Disse har begge sengeplasser til 4. Det kan også legges inn ekstramadrasser for flere. Hyttene blir utleid hovedsaklig på ukesbasis, men du er også velkommen om oppholdet er kortere.

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Alværa!

Kvilepuls på Alværa
Finn hvilepulsen på Alværa