Ned til innholdet

Furutangen

Furutangen ligger idyllisk til ved havet på Randøy i Rogaland. Stedet benyttes til mange typer samlinger og kan leies både helt eller delvis. Vi tilbyr leie både med kjøkkenpersonale og forpleining – eller uten. Friheten til å velge!

Furutangen er åpent hele året, slik at alle typer grupper, organisasjoner, lag, menigheter og foreninger kan finne et utløp for noe annet enn bare hverdag. Vi tar også gjerne imot busser på dagsturer og campingvogner for kortere opphold.

Her, like ved sjøen, tilbyr vi 90 senger med flotte fasiliteter, samt egen marina med kai og flytebrygger. Vaktmester/vertsfolk finnes på stedet. Og for mindre grupper, har vi to egne bygg med eget kjøkken.

Møter, konferanser, samlinger

Våre møte- og konferanselokaler har plass til 250 personer og inneholder både videoprojektor og flygel. Trådløst nettverk over hele området. Med 90 sengeplasser har vi kapasitet til å ta imot store grupper og lag, og kan bespise 80 mennesker samtidig i spisesalen. Kjøkkenpersonalet står klart til å lage deilig mat til alle og gi alle god forpleining, om det er ønskelig.

Vi liker liv og røre!

Hos oss finner dere 30 dekar, fylt til randen med aktivitetsmuligheter. Vi snakker fotball, sandvolleyball, Tarzanløyper, kajakk, kano, bading og egne flytebrygger med strømtilkopling for de med egen båt.

Bildet er fjernet.
Deilig kano- og kajakkliv!

Mange forskjellige aktiviteter

Her er det både deilige badeplasser og fiskemuligheter.
Vi har 18 kajakker og kanoer med utstyr.
Stor fotballbane.
Koselig lekeområde for de helt små.
Kioskvarer.
Griller ved kaien og i gruene på Furutangen Arena.
Plass til ca. 20 campingvogner eller telt i skogsområdet.

Furutangen Arena

Vi har et større samlingsområde som vi kaller Furutangen Arena. Her har vi mulighet til å betjene 200 mennesker på en gang til grillfest. Og ved utekonsert har vi mulighet til å ta i mot 350 tilhørere.

Familievennlig marina

Marinaen vår har egen gjestebrygge som tillater tilfeldige båter å ligge ved bryggen under arrangementer på land. Her er plass til ca 10 båter. Vi kan levere vann og strøm til båtene.

Bildet er fjernet.
Moderne internat, med tekjøkken og stue i alle bygg

Busser på dagstur…

…er svært velkomne! Vi tilbyr enkel bevertning. Suppe, kaffi og andakt kan også bestilles minst 14 dager før ankomst.

Campingvogner…

…er også hjertelig velkomne for kortere opphold.

Moderne hybelleiligheter

Vi har også fire moderne hybelleiligheter med kokemulighet til utleie. Ønsker du en båt til å fiske, så kan det leies separat.

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Furutangen!