Ned til innholdet

Havglimt

Havglimt i den sørlandske skjærgården ligger tett omsluttet av havet på alle kanter, men lunt tilbaketrukket inntil fjellet. Med egen strandlinje og badeplass er stedet velegnet til turer for alle typer grupper og lag, organisasjoner og menigheter – og selvsagt sommerleirer!

Havglimt ligger på Ytre Ulvøya i skjærgården mellom Lillesand og Kristiansand. Stedet består av flere bygninger: hovedhus, spisesal/møtesal, internat/kiosk, hytte, ”dukkestue”, båthus og sanitærbygg/lager. Eiendommen er på ca. 60 dekar, i spennende, variert og idyllisk sørlandsnatur – med fjell, knauser, strender og jorder.

Nærområdet, Havglimt leirsted
Intimt omgitt av vakre knauser

Moderne

Stedet ble rehabilitert 2015-17 og framstår flott og oppgradert for nye gjester. Her er nytt, moderne kjøkken, et modernisert hovedhus og flunkende nytt internat, med 20 stk. 4-mannsrom, alle med dusj og toalett. Noen av rommene er også tilrettelagt for bevegelseshemmede. Egne rom for ledere og kjøkkenpersonale.

Nærområdet, Havglimt leirsted
Lek og spill, alt er i nærheten

Overnatting og matlaging

Det er overnattingskapasitet til ca 80 personer. Kjøkkenet er fullt utstyrt og det er enkelt å lage mat til større grupper.

 

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Havglimt!