Ned til innholdet

Himmel & Hav

Himmel & Hav er stedet for personlig service og det lille ekstra. Vi har en fabelaktig beliggenhet – tettere på strandsonen kommer du ikke. Ta en vandring langs den lange Solastranden først, og spis deretter frokost til høy himmel og dramatisk utsikt, i en fredelig atmosfære.

Himmel & Hav hotell, kurs- og konferansesenter mottar gjester til alle typer gruppesamlinger – både med og uten overnatting. Det kan være konferanser, selskap, bryllups- eller konfirmasjonsmiddager, retreater, møter, organisasjons-, menighets- eller familieweekender. Vi arrangerer også leirer for barn, ungdom eller voksne. Det er flust med muligheter!

Himmel & Hav er blant noe av lokalbefolkningen kanskje fortsatt kjent som Strandleiren, men med navnebyttet utvidet og profesjonaliserte vi driften. Med nyoppussede samlingslokaler og drift med full pensjon, står vi klare til å gi akkurat di gruppe en uforglemmelig opplevelse.

Kveldsstemning på Himmel & Hav
Kveldsstemning på Himmel & Hav

Ved havet i Rogaland

Du finner oss vest for riksvei 510 i Rogaland, 15 minutter fra Sandnes, 15-20 minutter fra Stavanger og bare 5 minutter fra Stavanger Lufthavn. Himmel & Hav ligger usjenert til, med Nordsjøen som nærmeste nabo og fjærsteinene mindre enn et steinkast unna. Solastranden er kjent for sin hvite sandstrand, og vi er en del av denne.

God mat er viktig

Vi tilbyr alt fra fantastiske, enkeltstående middager til 7-retters selskapsmiddager. Vi har gode løsninger for dagskonferanser, halv- eller fullpensjon og weekendpakker.

Rom
Ja, vi har det. A room with a view.
C:\xampp\htdocs\minner\_KLADD\_IMG
Helt i strandsonen.
Værelse
Både enkle, doble og triple værelser

 

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Himmel & Hav!