Ned til innholdet

Kjeldsund

Kjeldsund gjestegård er perlen i den Sunnmørske skjærgården. Her tar vi stolt imot grupper i en enestående beliggenhet og omgivelser. Og tett rundt oss finner du en rekke severdigheter, blant annet Fugleøya Runde, Herøy kystmuseum og Ishavsmuseet i Brandal.

Kjeldsunds historie går tilbake til 1600-tallet og er kjent for god mat og personlig service. Det heter i 1800 at Kjeldsund var: "Et meget bekvemt Handel og Giestgiveri-sted".

Vi mottar gjester til overnatting, konferanser, selskap, bryllups- eller konfirmasjonsmiddag, retreater, møter, forenings-, menighets-, organisasjons- eller familieweekend. Vi arrangerer også leirer for barn, ungdom eller voksne. Her er det flust med muligheter!

Kurs og seminar

Kjeldsund har gode fasiliteter for kurs og seminar, med stor møtesal, grupperom og hytter. Det idylliske uteområdet er fredelig og godt egnet til samlinger utendørs. Hele Kjeldsund-området har trådløst internett. Du finner også egen brygge med kanoer og robåter til bruk for arrangører som vil nytte sjøen og strandsonen.

Bildet er fjernet.
Høstlige Kjeldsund er et vakkert syn

Lokale turmål

Fugleøya Runde er kjent for sitt mektige fuglefjell og artsrike plante- og dyreliv. Etter en halvtimes kjøretur fra Kjeldsund er du der. Ta en fjelltur eller lei båt til tur rundt øya og inntil fuglefjellet.

Herøy kystmuseum, med den gamle handelsstaden og kirkestaden, er på øya Herøy mellom ytre og indre Herøy. De gamle bygningene er restaurerte, bortsett fra kyrkja som er flyttet.

Ishavsmuseet i Brandal. Selfangst-bygda Brandal i Hareid kommune har sitt eget ishavsmuseum med ei unik samling av gjen- stander. Museet har tørrdokk, der den pensjonerte selfangstskuta “Aarvak” står. Kjøretid frå Kjeldsund er om lag en halv time.

Avstander fra Kjeldsund til…

Fosnavåg: 20 km
Ulsteinvik: 10 km
Hareid: 20 km
Ålesund: 40 km
Årvik: 20 km
Hovden flyplass: 20 km

Vi syns det er veldig hyggelig at en entusiastisk besøkende har laget denne filmen om Kjeldsund Gjestegård.

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Kjeldsund!