Ned til innholdet

Mjuklia

Mjuklia i Rennebu er idyllisk og hjemslig, med vakker natur og enorme turmuligheter. Vi tilbyr grupper gode fasiliteter for kurs, konferanser, helgesamlinger, treningsleirer og overnatting. Og selvsagt får du ekte, norsk sikringskost. Vi tilbyr både servering – og catering!

Mjuklia ligger idyllisk til i vakker fjellnatur, med gode turmuligheter både sommer og vinter. Du kommer ikke nærmere tur- og skiløypa enn du gjør her hos oss!

Her kan du ta med deg hele gruppa fra organisasjonen, foreningen, menigheten, blåturen – og velge både servering og sjølhushold. Både store og små grupper er velkomne. 

Vi finner den løsningen som passer deres gruppe best!

Uten mat og drikke…

Vi tilbyr matservering til grupper – og frister da med god, norsk tradisjonsmat i trivelige lokaler. Det er en opplevelse i seg selv.

Rennebufilmen

Denne filmen er kommunens egen skrytefilm. Vi skriver under på alt! :-

 

Vi er lokalisert i Rennebu kommune, 8 mil sør for Trondheim – et par kilometer fra selve Pilgrimsleden. Mjuklia ligger usjenert til fra øvrig bebyggelse i en høyde på ca. 475 moh.

Vai i wiren!
Vai i wiren!
Pil og bue og midt i blinken!
Pil og bue og midt i blinken!

 

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Mjuklia!