Ned til innholdet

Mjuklia

Mjuklia i Rennebu, er idyllisk og hjemslig, med vakker natur og enorme turmuligheter. Vi tilbyr gode fasiliteter for kurs, konferanser, helgesamlinger, treningssamlinger og overnatting. Vi skreddersyr meny og aktiviteter for deg. For selskap tilbyr vi både servering – og catering!

Mjuklia ligger idyllisk til i vakker fjellnatur, med gode turmuligheter både sommer og vinter. Du kommer ikke nærmere tur- og skiløypa enn du gjør her hos oss!

Flott nyanlagt asfaltert rulleskiløype i umiddelbar nærhet. Flott både sommer og vinter. Et flott uteområde som er en gjestegård verdig, her finner du masse aktiviteter og dyr. Ta en tur i taubanen på 115 meter eller kos med geiter og kaniner.

Her kan du ta med deg hele gruppa fra organisasjonen, foreningen, menigheten, blåturen – og velge både servering og sjølhushold. Både store og små grupper er velkomne. 

Vi finner den løsningen som passer deres gruppe best!

Uten mat og drikke…

Vi tilbyr matservering til grupper – og frister da med god hjemmelaget mat i trivelige lokaler. Det er en opplevelse i seg selv.

Vi er lokalisert i Rennebu kommune, 8 mil sør for Trondheim – et par kilometer fra selve Pilgrimsleden. Mjuklia ligger usjenert til fra øvrig bebyggelse i en høyde på ca. 475 moh.

Vai i wiren!
Vai i wiren med zipline 15 meter over bakken!
Pil og bue og midt i blinken!
Pil og bue og midt i blinken!
Hanen på bruen
Høner legger ferske egg til frokost, kortreist mat!
Minigris
Minigrisen Buster er glad i besøk
bruskasseklatring
Hvor høyt klarer du?

Rennebufilmen

Denne filmen er kommunens egen skrytefilm. Vi skriver under på alt! :-

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Mjuklia!