Ned til innholdet

Stenbekk

Stenbekk ligger ved Vestvannet i Sarpsborg kommune. Her tar vi imot alle typer foreninger, lag, organisasjoner og menigheter til kurs, fellesturer, treningsleirer, konfirmantopplegg – og mange andre arrangement for alle aldersgrupper. Stedet er ideelt for selvhushold.

På Stenbekk finner du en stor møtesal, salonger, spisesal, peisestue, grupperom, kapell og 85 sengeplasser fordelt på 25 rom. Alle soverom har eget bad med dusj og toalett.  Alle bad er nyoppusset og holder meget god standard. Selvsagt har stedet gratis trådløst internett med god kapasitet. Vi vet at gode fasiliteter er viktig for våre gjester. Våre fellesrom er utrustet med gode AV løsninger. Godt PA anlegg er montert i møtesal i tillegg til projektorer. Vi har også lydanlegg for utendørs bruk. Stenbekk er tilrettelagt for selvhushold! I gjestehuset finner dere overnattingsplass til 48 stykker, møtelokale for 50 stykker, kjøkken med profesjonell standard, spisesal med anretningsbenk. Grupperom/styrerom med 10 sitteplasser. Her kan dere stelle dere helt selv, eller dere kan overlate servering til oss. Vårt slagord er stoppested med påfyll, det gjelder også maten, vi er kjent for god og velsmakende mat. Dere kan leie sengetøy, eller ta med eget. 

Vi ønsker å hjelpe med å tilrettelegge for ditt opplegg – og deres gode minner!

Bildet er fjernet.
Herlig lunsjmat på Stenbekk

Mange aktiviteter

Vi har store utearealer med rom for mange slags aktiviteter. Her er fotballbane, bålplass og lavvo – og vi har også kanoer til leie for de som liker et stille liv og lyden av dråper fra padleårene. Du finner også hinderløype, klatrevegg og sandvolleyballbane hos oss. Kort vei til andre fasiliteter både vinter og sommer!

For de aller minste har vi hoppeslott og trampoline. Innendørs er det lekerom med bordtennisbord. 

Leter du etter en ekstern aktivitet, er det mye gøy å finne på i nærområdet vårt. Stenbekk ligger veldig sentralt i forhold til hva Østfoldbyene byr på. Her er noen eksempler:

Superland

Badeland, klatrevegg, lekelabyrint, minigolf og ballbinge – ca 4 km unna

INSPIRIA science center

En fornøyelsespark som handler om kunnskap – ca 4 km unna

Trampolineparken SVEV
Svev Trampolinepark Sarpsborg ligger i Alvimveien 61 i Sarpsborg, bare 15 min fra Fredrikstad og 50 min fra Oslo. På totalt 3005 kvadratmeter er dette en av de største trampolineparkene i Norge. Her kan du sveve rundt på de nyeste trampolineattraksjonene som finnes.

Sølvstufoss
Når Glomma er flomstor om våren, er dette en fantastisk tur. 8-9 km unna

Kjerringåsen Alpinsenter

Slalåmbakke – ca 1 mil unna

Solli Bruk
Et kjent kunstsenter ved Ågårdselva

Storedal kultursenter

Opplevelser av natur og kunst – for alle mennesker – men spesielt lagt til rette for synshemmede. 13.5 km unna. Les mer på deres hjemmeside

Skjærgårdsriket Hvaler

Ytre Hvaler nasjonalpark, kulturminner, glattskurte svaberg og sommeridyll – ca 4 mil unna

Gamlebyen i Fredrikstad

Butikker, kaféer, gallerier og gammel historie – ca 2 mil unna

Haldenvassdraget
Vakker natur med mulighet for en lang båttur gjennom nordeuropas høyeste sluser. Ca 3 mil til Tistedalen der båtturen starter.

Herregårder

Østfold har mange flotte herregårder med hver sine særpreg.

Sjekk også ut Harehjellen, lysløype med kunstsnø – ca 8 km unna

Her finner du oss

Stenbekk ligger inntil RV 114 (veien fra Sarpsborg mot Skiptvet) ca. 3 km fra E 6. Avstanden til Sarpsborg sentrum er ca. 6 km. Se kart nedenfor.

Booking?

Ser du den røde knappen? Send oss en forespørsel! Fortell oss om deres ønsker. Vi har lyst til å være med å lage gode omgivelser og godt selskap. Dere har gode minner i vente – på Stenbekk!